Home

Best of “Hof van Craynbergh” 1995-2019

Beste Klant,

De kogel is door de kerk.

Ignace draagt zijn Hof van Craynbergh over aan zijn zoon David (23). Die de ambitie heeft om te starten met een nieuw concept “The Hill”

Het wordt een nieuw project waar ook het restaurantgedeelte zeker blijft behouden maar waar we in hoofdzaak naar de belevenis van de bezoeker gaan werken. Een vernieuwde keuken met een lounge ruimte gecombineerd met de oranjerie waar je een lekker gerecht kan degusteren met een goed glas wijn. Hiernaast wordt alles dat gebruikt wordt in “The Hill” van wijn, glas, pralines en uiteraard de keramiek van “Artisann” verkocht in de winkel op het gelijkvloers. David’s oud Spermalie-klasgenoot Giacomo Battue die afscheid heeft genomen bij tweesterrenzaak “La Duree”  zal zijn jonge keukenvisie combineren met de ervaring van zijn vader Ignace. Ignace zal de eerste jaren nog samenwerken om de keuken mee te begeleiden.

Gans het Craynbergh team staat enthousiast klaar om de eerste drie maanden van 2019 onze klanten voor de allerlaatste keer te soigneren in de Craynbergh sfeer. Dit met een BEST OF CRAYNBERGH MENU waar de beste gerechtjes van de 24 jaar in een transformatie worden geserveerd. Hiermee komt er een einde aan het “Hof van Craynbergh” verhaal om zo  onze zoon David de kans te geven om een nieuw verhaal met de naam “The Hill” te verwezenlijken. Tijdens de maand april zal de Craynbergh gesloten zijn voor verbouwingen en begin mei is de opening van de nieuwe zaak “The Hill” gepland

Wij danken U als klant voor de jarenlange leuke samenwerking en het vertrouwen en hopen dat jullie onze zoon in zijn nieuw project “The Hill” mee steunen.

Van harte dank

Ignace & Ann Reheul – Van Beersel

Volg ons op facebook:
https://www.facebook.com/The-Hill-restaurant-conceptstore…/…

Volg ons op instagram

#thehillatcraynbergh

Krantenartikel – Het Nieuwsblad 17/01/2019