Art of taste

Chocoladeatelier “H-Chocolate”

H-Chocolate is David zijn chocoladeatelier waar hij de pralines maakt voor Hof van Craynbergh bij een lekker tasje koffie of thee. Dit zijn smaakbommetjes die als vuurwerk het diner mooi afsluiten.

“Na mijn opleiding SPERMALIE te Brugge en PIVA te Antwerpen en mijn stage bij WITTAMER te Brussel had ik de goesting een eigen assortiment degustatiepralines te maken.
Een nieuwe stijl van pralines met een zeer pure smaak. Deze variƫren van kruidig tot fruitig. Geregeld komen er nieuwe creaties bij.

David werkt als jonge sommelier bij Hof van Craynbergh en heeft zijn “Winewise” diploma in the pocket. Zijn neus voor de wijn is aan het vormen en heeft zijn smaakpapillen op de juiste plaats. Hij werkt ook als freelance-on eernemer waardoor hij U met plezier adviseert voor een aangepaste wijnkeuze. Dit aangepast aan stijl, gerechtjes, smaak,…
David Reheul Tel 0477/24.49.17 – davidreheul@gmail.com

David Reheul