Restaurant & Oranjerie

Hof van Craynbergh is een klasssiek gastronomisch restaurant

Hof van Craynbergh is gelegen op de hoogste heuvel van Keerbergen met een uniek zicht temidden van het Keerbergse groen op een domein van meer dan 1hectare.

Rustig terras: Tijdens de lente, zomer bij mooi weer is het zalig aperitieven en/of dineren op ons zuiders zonnig terras.

 

Bussinessformule: tijdens de weekavonden (niet in het weekend) serveren wij onze Bussinessformule voor groepen en bedrijven (driegangenmenu met aperitief, een glaasje wit-rood en koffie 85€ All-Inn). De menu wordt door onze chef bij de reservatie besproken.
Feestlocatie: De vijf- of zesgangen Gastronomische Menu wordt ook geserveerd voor jubileum-doop-communie-verjaardags… feestjes en zakendiners tot 40 pers. Bij een bezetting van meer dan 30 personen is onze zaak exclusief. Het dessert kan aangepast worden voor het feest. Aanpassingen kunnen steeds met de chef besproken worden.

Sfeervolle Oranjerie: vaak krijgen wij van klanten te horen dat dineren in de oranjerie temidden van de mooie natuur een unicum is. In de oranjerie zijn er ronde- en rechthoekige tafels mooi verdeeld waarbij voldoende ruimte is voorzien om in privacy, rustig en sfeervol te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.