“Menu” Best of 1995-2018 “Craynbergh”

Welkomsbordje

Assiette d’acceuil

***

Sint-Jacobsschelp “Dieppe”

Aardpeermayonaise / brioche /ganzenlever / wintertruffel

Coquilles Saint-Jacques “Dieppe”

Mayonnaise topinambour / brioche /foie d’oie / truffes d’hiver

***

Tongschar “Atlantische oceaan”

Broccolini / geconfijt tomaat / pijlinktvis /vadouvan

Sole limande “Atlantische oceaan”

Broccolini / confit de tomate / calamar / vadouvan

***

Zeebaars “Atlantische oceaan”

Gepekelde ui / fregola / rode paprika / kurkumaschuim

Bar “Mer Atlantique”

Pickles d’oignon / fregola /rode paprika / écume curcuma

***

Melkkalf “België”

Pastinaak / comtékaas / krokante zwezerik / salieyuzujus

Veau de lait “België”

Panais / fromage /comté / ris de veau croquant / jus sauge yuzu

 ***

Parfait Gember – limoen

Citrusfruit / pijnboompitten / lychee

Parfait Gingembre – citron vert

Agrumes / pignons de pin / litchi

***

Donkere chocolade “Callebaut”

Passievrucht / exotische sorbet / mango

Chocolat noir “Callebaut”

Fruits de la passion / sorbet exotique / mangue

Suggestie: dessertwijn supl. €5

Vijfgangenmenu à €75 p.p zonder §§

(Ontdekkingswijnen €30 of Klassewijnen €35 P.P

Zesgangenmenu à €95 p.p

(Ontdekkinswijnen €35 of Klassewijnen €40 P.P)

  • Het menu is niet allergenenvrij. Ingeval van specifieke allergentolerantie gelieve ons dit voor de maaltijd te melden.
  • Het menu wordt per tafel geserveerd.
  • Zaterdagavond en zondagmiddag serveren we enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. A la carte niet mogelijk.
  • Diensten en BTW inbegrepen.
  • Wij danken voor uw begrip..