Welkomsbordje

Assiette d’acceuil

 

Streekasperges “Koningshooikt”

Schotse zalm, komkommer, dille, gerookte paling 

Asperges régionales “Koningshooikt”

Saumon d’Ecosse, concombre, aneth, anguille fumé

 

Nieroogkreeft “Noorwegen” §§

Tomaat, brickdeeg, zeekraal, ricotta 

Langoustines “Norvège”

Tomate, pâte à brick, salicorne, ricotta

 

Zeetong “Noordzee”

Lamsoor, pijlinktvis, groene asperge, yuzu

Sole “Mer du Nord”

Epinard de mer, calamar, asperge verte, yuzu

 

Lamskoteletjes “Iberico Pyreneeën”

Artisjok, mergpompoen, basilicum, vadouvanjus

Côtelettes d’agneau “Iberico”

Artichaut, courgette, basilic, jus vadouvan

 

Rabarber “Texturen”

Amandel, vanille, framboos

Rhubarbe “textures”

Amandes, vanille, framboise

 

Aardbeien variëteiten 

Hibiscus, citroengras, yoghurt 

Fraises “variétés”

Hibiscus, citronelle, yaourt

Suggestie: dessertwijn supl. €5

 

Vijfgangenmenu à €75 p.p zonder §§

(Ontdekkingswijnen €30 of Klassewijnen €35 P.P

Zesgangenmenu à €95 p.p

(Ontdekkinswijnen €35 of Klassewijnen €40 P.P)

  • Het menu is niet allergenenvrij. Ingeval van specifieke allergentolerantie gelieve ons dit voor de maaltijd te melden.
  • Het menu wordt per tafel geserveerd.
  • Zaterdagavond en zondagmiddag serveren we enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. A la carte niet mogelijk.
  • Diensten en BTW inbegrepen.
  • Wij danken voor uw begrip..