Gastronomische menu “craynbergh” 9/11-23/12/ 2018

Welkomsbordje

Assiette d’acceuil

 

Nieroogkreeft “Noorwegen

Butternut / postelein / ganzenlever / walnotendressing

Langoustine “Norvège”

Butternut / pourpier / foie d’oie / vinaigrette au noix

 

Sint-Jacobsschelp “Dieppe”

Bloemkool / herfsttruffel / andoorn / paddestoelennat

Coquilles Saint-Jacques “Dieppe”

Chou-fleur / truffe d’automne / crosnes / jus de champignons

 

Zeeduivel “Ierse zee”

Chiconette / spinazie / appel /kokoskerrieschuim

Lotte “Mer d’Irlande”

Chiconette / épinards / pomme fruit / écume curry et lait de coco

 

Hertekalf “Nieuw-Zeeland”

Schorseneer / savooikool / dooierzwam / gembersaus

Veau de cerf “Nouvelle Zélande”

Salsifis / chou vert / girolles / sauce gingembre

 

Clementine

Pannacotta / Griekse yoghurt / passievrucht

Clementine

Panna cotta / yaourt / fruits de la passion

 

Doyenne peer

Amandelclafoutis / chocolade / gezouten karamel

Poire Doyenne du Comice

Clafoutis d’amandes / chocolat / caramel salé

 

Suggestie: dessertwijn supl. €5

 

Vijfgangenmenu à €75 p.p zonder §§

(Ontdekkingswijnen €30 of Klassewijnen €35 P.P

Zesgangenmenu à €95 p.p

(Ontdekkinswijnen €35 of Klassewijnen €40 P.P)

  • Het menu is niet allergenenvrij. Ingeval van specifieke allergentolerantie gelieve ons dit voor de maaltijd te melden.
  • Het menu wordt per tafel geserveerd.
  • Zaterdagavond en zondagmiddag serveren we enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. A la carte niet mogelijk.
  • Diensten en BTW inbegrepen.
  • Wij danken voor uw begrip..