WELKOMSBORDJE

ASSIETTE D’ACCUEIL

 

NIEROOGKREEFTJES “NOORWEGEN”

Artisjok, gekonfijte tomaat, basilicum, balsamico

LANGOUSTINE « NORVEGE »

Artichaut, confit tomate, basilic, balsamique

 

RODE POON “ATLANTISCHE KUST” §§

Zwarte look, pijlinktvis, prei, zoethoutbearnaise

ROUGET GRONDIN « MER D’ATLANTIQUE » §§

Ail noir, calamaris, poireau, béarnaise réglisse

 

TARBOT “NOORDZEE”

Eekhoorntjesbrood, bladspinazie, venkel, citroenverbena

TURBOT «MER DU NORD»

Cèpes, épinard, fenouil, verveine

 

WILDE EEND “NEDERLAND”

Peterseliewortel, maïs, flespompoen, mineola

CANARD « SAUVAGE »

Racine de persil, maïs, butternut, mineola

 

KWEEPEER

Gebruinde roomvla, esdoornsiroop, cashewnoot

COINGS

Crème brûlée, sirop d’érable, noix de cajou

 

BLAUWE BES

Frangipane, bergamot, pruim

MYRTILLE

Frangipane, bergamote, prune

Suggestie: dessertwijn supl. €5

 

Of (in plaats van twee dessertjes)

HOEVEKAZEN “RAUWE MELKKAZEN”

Kaasmeester ‘Schockaert’ i.p.v de dessertjes, supl.€9

FROMAGES ‘’FERMIER’’ Sherry Amontillado

Maître fromager ‘Schockaert’ au lieu des desserts, supl.€9

 

Vijfgangenmenu à €75 p.p zonder §§

(Ontdekkingswijnen €30 of Klassewijnen €35 P.P

Zesgangenmenu à €95 p.p

(Ontdekkinswijnen €35 of Klassewijnen €40 P.P)

  • Het menu is niet allergenenvrij. Ingeval van specifieke allergentolerantie gelieve ons dit voor de maaltijd te melden.
  • Het menu wordt per tafel geserveerd.
  • Zaterdagavond en zondagmiddag serveren we enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. A la carte niet mogelijk.
  • Diensten en BTW inbegrepen.
  • Wij danken voor uw begrip..