Welkomsbordje

Assiette d’acceuil

 

Geelvintonijn Indische oceaan

Knolselder / cashewnoot / dashi / soja 

Thon Yellowfine Ocean Indienne

Chou-rave / noix de cajou / dashi / soja

 

Sint-jacobsvrucht Dieppe §§

Schorseneer / grondwitloof / pijnboompitten / kervel 

Coquilles Saint-Jacques Dieppe §§

Salsifis noir / Chiconette / pignons de pin / cerfeuil

 

Skrei Barentszee 

Aardappel gnocchi / waterkers / wintertruffel / sabayon 

Skrei Mer de Barents

Gnocchi belle de fontenay / cresson / truffe d’hiver / sabayon

 

Melkkalf Belgie 

Pastinaak / gekonfijte sjalot / hartzwezerik / Porto Dalva 

Veau de lait Belgique

Panais / échalotte confite / ris de coeur / Porto Dalva

 

Cremeux yuzu citroen 

Bloedsinaasappel / pompelmoes / clementineijs 

Crémeux yuzu citron

Orange sanguine / pamplemousse / sorbet clémentine

 

Hazelnootkrokant 

Melkchocolade / praliné / exotische sorbet 

Craquant de noisettes

Chocolat au lait / praline / sorbet exotique

Suggestie: dessertwijn supl. €5

 

Of (in plaats van twee dessertjes)

Hoevekazen “rauwe melkkazen”

Kaasmeester ‘Schockaert’ i.p.v de dessertjes, supl.€9

Fromages ‘’fermier’’ Sherry Amontillado

Maître fromager ‘Schockaert’ au lieu des desserts, supl.€9

 

Vijfgangenmenu à €75 p.p zonder §§

(Ontdekkingswijnen €30 of Klassewijnen €35 P.P

Zesgangenmenu à €95 p.p

(Ontdekkinswijnen €35 of Klassewijnen €40 P.P)

  • Het menu is niet allergenenvrij. Ingeval van specifieke allergentolerantie gelieve ons dit voor de maaltijd te melden.
  • Het menu wordt per tafel geserveerd.
  • Zaterdagavond en zondagmiddag serveren we enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. A la carte niet mogelijk.
  • Diensten en BTW inbegrepen.
  • Wij danken voor uw begrip..