WELKOMSBORDJE

ASSIETTE D’ACCUEIL

 

SINT-JACOBSVRUCHTEN “NORMANDIE”

Pompoen, friseline, walnoot, herfsttruffel

COQUILLES SAINT-JACQUES ‘NORMANDIE’

Citrouille, friseline, noix, truffe d’automne

 

ZEETONG “NOORDZEE” §§

Knolselderij, versus, ganzenlever, eierdooierzwam

SOLE ‘MER DU NORD’§§

Céleri-rave, versus, foie d’oie, girolle

 

GRIETBOT “NOORDZEE”

Wortel, bulghur, kokosmelk, vadouvan

BARBUE ‘MER DU NORD’

Carotte, bulghur, lait de coco, vadouvan

 

HERTENKALF “NIEUW-ZEELAND”

Aardpeer, kaasdauphine, kweepeer, gember

VENAISON ‘NOUVELLE ZELANDE’

Topinambour, dauphine fromage, coing, gingembre

 

JONAGOLD

Vanillekrokant, amandelen, gezouten karamel

POMME JONAGOLD

Gavotte, amandes, caramel salé

 

BITTERE CHOCOLADE “CALLEBAUT”

Passievrucht, crémeux, pistachenoot

CHOCOLAT NOIR ‘CALLEBAUT’

Fruits de la passion, crémeux, noix de pistaches

Suggestie: dessertwijn supl. €5

 

Of (in plaats van twee dessertjes)

HOEVEKAZEN “RAUWE MELKKAZEN”

Kaasmeester ‘Schockaert’ i.p.v de dessertjes, supl.€9

FROMAGES ‘’FERMIER’’ Sherry Amontillado

Maître fromager ‘Schockaert’ au lieu des desserts, supl.€9

 

Vijfgangenmenu à €75 p.p zonder §§

(Ontdekkingswijnen €30 of Klassewijnen €35 P.P

Zesgangenmenu à €95 p.p

(Ontdekkinswijnen €35 of Klassewijnen €40 P.P)

  • Het menu is niet allergenenvrij. Ingeval van specifieke allergentolerantie gelieve ons dit voor de maaltijd te melden.
  • Het menu wordt per tafel geserveerd.
  • Zaterdagavond en zondagmiddag serveren we enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. A la carte niet mogelijk.
  • Diensten en BTW inbegrepen.
  • Wij danken voor uw begrip..