“Daarna” best of 1995-2018

Tarbot “Atlantische oceaan”

Schorseneren / grijze garnalen / spinazie / Parijse champignons

Turbot “Mer Atlantique”

Salsifis / crevettes grises / épinards / champignons Paris

€40

Zeebaars “Atlantische oceaan”

Gepekelde ui / fregola / rode paprika / kurkumaschuim

Bar “Mer Atlantique”

Pickles d’oignon / fregola /rode paprika / écume curcuma

€36

Melkkalf “België”

Pastinaak / comtékaas / krokante zwezerik / salieyuzujus

Veau de lait “België”

Panais / fromage /comté / ris de veau croquant / jus sauge yuzu

€35

Jonge duif “Anjou”

Peterseliewortel / koningszwam / spitskool / Banyulssaus

Pigeonneau “Anjou”

Racine de persil / eryngii / chou pointu / sauce Banyuls

€36

  • Zaterdagavond en zondagmiddag a la carte niet mogelijk, enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. Wij danken voor uw begrip.
  • A la carte wordt enkel geserveerd in combinatie van voor- en hoofdgerecht. 1 gerecht is niet mogelijk. Vegetarische mogelijkheid, bij de reservatie bespreken.
  • Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen we vanaf 5 pers onze menu voor.