Zeeduivel “Norwegen” vis van het jaar
Rode paprika / pijlinktvis / fregola / yuzuboter
Lotte “Norvège” poisson de l’anée
Poivron rouge / calmar / fregola / beurre yuzu
€34

Griet “Atlantische kust”
Artisjok / zeekraal / kerrieolie / wortelsap
Barbue “Mer Atlantique”
Artichaut / salicorne / l’huile au curry / jus de carottes
€36

Roodpootpatrijs “Engeland”
Chiconette /kweepeer / parmezaanaardappel / dooierzwam
Perdrix rouge “l’Angleterre”
Chiconette / coing / pomme de terre parmesan / girolle
€34

Wilde eend “Nederland”
Pastinaak / veenbes / zilverui / flespompoen
Canard sauvage “Hollande”
Panais / airelle / oignon / butternut
€35

Houtduif “België”
Aardpeer / hartzwezerik / maisgnocchi / beukenzwam
Pigeon de bois “Belgique”
Topinambour / Coeur de ris de veau / gnocchi au maïs / shimeij
€38

 

  • Zaterdagavond en zondagmiddag a la carte niet mogelijk, enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. Wij danken voor uw begrip.
  • A la carte wordt enkel geserveerd in combinatie van voor- en hoofdgerecht. 1 gerecht is niet mogelijk. Vegetarische mogelijkheid, bij de reservatie bespreken.
  • Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen we vanaf 5 pers onze menu voor.