Zeeduivel “Atlantische Oceaan”

Daslook, parelgort, rode paprika, parmezaan

Lotte “Mer Atlantique”

Ail sauvage, orge perlé, poivron rouge, parmesan

€32

 

Griet “Noordzee”

Bloemkool, jonge prei, hazelnoot, romesco

Barbue “Mer du Nord”

Chou-fleur, jeune poireau, noisette, romesco

€36

 

Lamskoteletjes “Iberico Pyreneeën”

Artisjok, mergpompoen, basilicum, vadouvanjus

Côtelettes d’agneau “Iberico”

Artichaut, courgette, basilic, jus vadouvan

€38

 

Nestduif Royale “Frankrijk”

Ratte aardappel, doperwten, eryngii, Banyuls

Pigeonneau Royale “France”

Pomme de terre ratte, pois, eryngii, Banyuls

€40

 

Kalfshartzwezerik « België »

Jonge wortel, groene asperge, pancetta, witte balsamico

Cœur de ris de veau « Belgique »

Jeune carotte, asperge verte, pancetta, balsamique blanc

€38

 

  • Zaterdagavond en zondagmiddag a la carte niet mogelijk, enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. Wij danken voor uw begrip.
  • A la carte wordt enkel geserveerd in combinatie van voor- en hoofdgerecht. 1 gerecht is niet mogelijk. Vegetarische mogelijkheid, bij de reservatie bespreken.
  • Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen we vanaf 5 pers onze menu voor.