GRIETBOT “NOORDZEE”

Wortel, bulghur, kokosmelk, vadouvan

BARBUE ‘MER DU NORD’

Carotte, bulghur, lait de coco, vadouvan

€36

 

ZEEDUIVEL “ATLANTISCHE OCEAAN”

Rode paprika, parelgort, inktvis, parmezaan

LOTTE ‘Mer Atlantique’

Poivron rouge, orge perlé, calamar, parmesan

€34

 

FAZANTENHEN “ENGELAND” / 2 personen

Chiconette, peterseliewortel, gepofte quinoa, Armagnac

FAISAN FEMELLE ‘l’Angleterre’ / 2couverts

Chiconette, racine de persil, quinoa soufflé, Armagnac

€80

 

HERTENKALF “NIEUW-ZEELAND”

Aardpeer, kaasdauphine, kweepeer, gember

VENAISON ‘NOUVELLE ZELANDE’

Topinambour, dauphine fromage, coing, gingembre

€40

 

HAZENRUGFILET “OOST-EUROPA”

Schorseneer, stekelzwam, spruitjes, poivrade

RABLE DE LIEVRE ‘EUROPE DE L’EST’

Salsifis noir, pieds de mouton, choux de Bruxelles

€38

 

  • Zaterdagavond en zondagmiddag a la carte niet mogelijk, enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. Wij danken voor uw begrip.
  • A la carte wordt enkel geserveerd in combinatie van voor- en hoofdgerecht. 1 gerecht is niet mogelijk. Vegetarische mogelijkheid, bij de reservatie bespreken.
  • Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen we vanaf 5 pers onze menu voor.