Hoofdgerechten 9/11-23/12/2018

Kabeljauw “Ijsland”

Panade Oud Brugge / knolselder / grijze garnalen / waterkersnat

Cabillaud “Islande”

Panade Vieux Bruge /céleri-rave / crevettes grises / coulis de cresson

€35

 

Zeeduivel “Ierse zee”

Chiconette / spinazie / appel /kokoskerrieschuim

Lotte “Mer d’Irlande”

Chiconette / épinards / pomme fruit / écume curry et lait de coco

€36

 

Hertekalf “Nieuw-Zeeland”

Schorseneer / savooikool / dooierzwam / gembersaus

Veau de cerf “Nouvelle Zélande”

Salsifis / chou vert / girolles / sauce gingembre

€40

 

Fazantenhen “Engeland” (2pers)

Aardpeer / witloof / veenbessen / fine champagne

Faisan femelle “l’Angleterre” (2couverts)

Topinambour / endives / airelles / fine champagne

€76

 

  • Zaterdagavond en zondagmiddag a la carte niet mogelijk, enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. Wij danken voor uw begrip.
  • A la carte wordt enkel geserveerd in combinatie van voor- en hoofdgerecht. 1 gerecht is niet mogelijk. Vegetarische mogelijkheid, bij de reservatie bespreken.
  • Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen we vanaf 5 pers onze menu voor.