TARBOT “NOORDZEE”

Eekhoorntjesbrood, bladspinazie, venkel, citroenverbena

TURBOT «MER DU NORD»

Cèpes, épinard, fenouil, verveine

€38

 

LIJNZEEBAARS “NOORDZEE”

Aubergine, rode paprika, koriander, chorizoolie

BAR DE LIGNE «MER DU NORD»

Aubergine, poivron rouge, coriandre, l’huile chorizo

€36

 

WILDE EEND “NEDERLAND”

Peterseliewortel, maïs, flespompoen, mineola

CANARD « SAUVAGE »

Racine de persil, maïs, butternut, mineola

€32

 

ROODPOOTPATRIJS “ENGELAND”

Chiconette, witte druiven, knolselder, Maderawijn

PERDRIX A PATTES ROUGES « ANGLETERRE »

Chiconette, raisins blancs, céleri râve, vin de Madère

€35

 

  • Zaterdagavond en zondagmiddag a la carte niet mogelijk, enkel menu met eventueel vis- of vleesaanpassing. Wij danken voor uw begrip.
  • A la carte wordt enkel geserveerd in combinatie van voor- en hoofdgerecht. 1 gerecht is niet mogelijk. Vegetarische mogelijkheid, bij de reservatie bespreken.
  • Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen we vanaf 5 pers onze menu voor.