Valentijnmenu 2019

Wordt geserveerd van 14 – 17 februari 2019 = donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag

Cupido bordje

Assiette Cupido

Geelvintonijn

Wasabiolie / langoustine / postelein / specerijenroom

Thon “Yellowfin”

L’huile wasabi / langoustine / pourpier / crème d’épices

Zeetong “Noordzee”

Chiconnettes / knolselder / zeeuwse mossel / Sherryschuim

Sole “Mer du Nord”

Chiconettes / céleri-rave / moule zélande / écume Xérès

Jonge duif “Anjou”

Peterseliewortel / eryngii / spitskool / portojus

Pigeonneau “Anjou”

Racine de persil / eryngii / chou pointu / jus porto

 

Witte chocolade “Callebaut”

Cassiscremeux / hibiscus / framboos / amandelmelk

Chocolat blanc “Callebaut”

Crémeux cassis / hibiscus / framboise / lait d’amandes

valentijnmenu à €75 p.p zonder §§

(Ontdekkingswijnen €30 of Klassewijnen €35 P.P)

Het menu is niet allergenenvrij. Ingeval van specifieke allergentollerantie gelieve ons dit voor de maaltijd te melden.

Het menu wordt per tafel geserveerd / Diensten en BTW incl.