Voorgerechten 9/11-23/12/2018

Nieroogkreeft “Noorwegen

Butternut / postelein / ganzenlever / walnotendressing

Langoustine “Norvège”

Butternut / pourpier / foie d’oie / vinaigrette au noix

€29

 

Sint-Jacobsvruchten “Dieppe” ceviche

Avocado / yuzu / mango / venecress

Coquilles “Saint-Jacques” ceviche

Avocat / yuzu / mangue / venecress

€32

 

Gebakken ganzenlever “Hongarije”

Verloren brood / rode biet / granaatappel / balsamicosiroop

Foie d’oie poêlé “Hongrie”

Pain perdu / betterave rouge / grenade / sirop Balsamique

€30

 

Sint-Jacobsschelp “Dieppe”

Bloemkool / herfsttruffel / andoorn / paddestoelennat

Coquilles Saint-Jacques “Dieppe”

Chou-fleur / truffe d’automne / crosnes / jus de champignons

€34

 

Zeetongreepjes “Noordzee”

Ratteaardappel / krab / bruine Shimeij / sinaastijmboter

Filets de sole “ Mer du Nord”

Pomme ratte / crabe / Shimeij brun / beurre ornage et thym

€30

 

  • Om de kwaliteit te garanderen en de wachttijden te beperken stellen we vanaf 5 pers onze menu voor.
  • Ingeval van specifieke allergenentollerantie, gelieve ons dit te melden voor de maaltijd.
  • Vegetarische mogelijkheid, bij de reservatie bespreken.
  • Diensten en BTW inbegrepen.